Saturday, August 20, 2011

Monastery Kera Eleousa in Gouves(More pictures from my visit at this nice monastery at: Greek Salad, my other blog.)

7 comments:

 1. These beautiful photos gives me a sacred feeling.

  ReplyDelete
 2. Mycket fina bilder med väl genomtänkta och valda vinklar.

  ReplyDelete
 3. Hej Eva och tack för dina kommentarer. Jag kallas även Babbis, Babbisen och Babbione. Babbi fick jag som smeknamn av en ursprungligen tysk musiker och god vän, som bor här i Sverige och det blev mitt nät-namn. Vilket vackert namn där du bor...hur hamnar man i Grekland? Pga Kärleken? Vilka vackra bilder du har, jag älskar att fota och pyssla med bildredigering så jag länkar gärna till din blogg om det är ok? Ja man kan få Alzheimer av stroke om den sätter sig olägligt i hjärnan sas. En jobbig tid men lärorik. Ha en skön söndag. Kram från Babbi

  ReplyDelete
 4. Kul med namnet, Babbi!
  Japp, den kärleken, den kärleken...Kom hit som reseguide och träffade mannen i mitt liv!
  Glad jag blir att ha hamnat på din blogglista - tack, tack! Du är självklart med på min också nu!
  Kram, kram

  ReplyDelete
 5. Fina bilder. Gillar speciellt första med klockan i svängning. Verkligen snyggt fångat. Och så gillar jag den kritvita väggen. Inga luftföroreningar här??

  ReplyDelete
 6. Inga luftföroreningar däruppe, Mona - åtminstone väldigt lite...

  ReplyDelete